+31 (0)36 523 46 58info@flevofinance.nl

Onze werkwijze

Advies en deskundigheid

Flevo Finance geeft advies en bemiddeld in hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Het advies is altijd afgestemd op je wensen en je persoonlijke financiële situatie. Om je te kunnen voorzien van een goed advies waarborgen wij de deskundigheid en vakbekwaamheid van onze adviseurs. Dit gebeurt door middel van opleidingen, die elk jaar opnieuw worden gevolgd. Het betreft alle opleidingen in het kader van de Wet Financieel Toezicht en Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Een goed en weloverwogen hypotheekadvies is belangrijk. De aankoop van een woning is wellicht een van de grootste beslissingen in je leven. Daarom willen wij je graag zo duidelijk mogelijk aangeven wat onze werkwijze is en wat de kosten daarvan zijn.

 

 

Kosten voor het advies

Het eerste gesprek is een intake gesprek en daarvan nemen wij de kosten op onze rekening. Dit gesprek is er op gericht je situatie in kaart te brengen en te vernemen wat je wensen zijn. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden en hoe wij daarbij kunnen adviseren. Daarbij is ons advies onafhankelijk.

Sinds 1 januari 2013 worden de kosten voor het adviseren en bemiddelen van een hypotheek niet meer via provisie door de bank in rekening gebracht. Deze kosten worden nu direct aan de klant doorbelast door de adviseur/bemiddelaar. De grootbanken zelf lijken hierin lagere kosten te rekenen dan het intermediair. Wij verrichten echter extra werkzaamheden voor je doordat wij meerdere aanbieders voor je vergelijken en uiteindelijk de beste aanbieder voor je uit de markt nemen. Hierdoor kunt je bijvoorbeeld een veel lagere rente ontvangen dan de grootbank je waarschijnlijk aanbiedt. Daarbij zijn uiteraard ook de overige voorwaarden van belang. Wij zijn dus van mening dat de eventueel hogere kosten die je aan ons betaald zich uiteindelijk zeker zullen terugverdienen. Wanneer je bij ons komt voor een advies zullen de kosten voor het advies en het bemiddelingstraject altijd in het eerste gesprek met je besproken worden.

RICHTBEDRAGEN

Intake gesprek
0,-
Advies hypotheek
1.650,-
Advies en bemiddeling hypotheek
2.500,-

AFM DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN

De Autoriteit Financiële Markten heeft tussenpersonen wettelijk verplicht een dienstverleningsdocument te verstrekken om de advies-en bemiddelingskosten uniform weer te geven. Dat gebeurt in het dienstverleningsdocument (DVD)

INTERESSE? MAAK NU VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MET ONS

CONTACT